Pomoč

Prijava

Prijavite se z vašim uporabniškim imenom in geslom, ki ste ga določili ob registraciji.


Registracija

Za registracijo potrebujete vnos vaših osebnih podatkov kot so ime, priimek, naslov, elektronski naslov in telefonska številka. Uporabniško geslo mora biti unikatno. Geslo mora vsebovati 8 znakov, vsaj eno veliko črko, eno majhno črko in vsaj eno številko.


Rezervacija

Pred uporabo sistema je potrebno prvo naložiti finančna sredstva na vaš račun. Vplačilo je možno preko uporabe sistema PayPal ali pa preko nakazila na Coolomat račun. Po uspešnem nakazilu se vam bo vaše nakazilo prikazalo v seznamu transakcij. Privzeta cena za posamezen predal je 1 € brez DDV.


Rezervacija obsega:

   1. izbiro Coolomat lokacije,
   2. izbiro časovnega okvirja,
   3. izbiro predala,
   4. vnos podatkov o naročilu.

Pri podatkih o naročilu je potreben vnos:

  1. vaše poljubne oznake naročila,
  2. podatke vaše stranke, ki bo naročilo prejela ter
  3. vašega kurirja.

Ob kreiranju računa se vam bo avtomatsko generiral privzeti kurir s svojo kurir kodo, ki jo uporabite pri dostavi na Coolomat napravi. Ta koda dovoli vstop kurirju v proces dostave.
Ob uspešno zaključeni rezervaciji se vam bo kreirala dostavna koda, ki je drugi izmed dveh podatkov, ki jih potrebujete za uspešno dostavo. Ta koda je pomembna za identifikacijo naročila.


Dostava

Za dostavo potrebujete:

   1. kodo kurirja (angl. Courier code),
   2. kodo naročila (angl. Delivery code).

Po uspešni dostavi, stranka prejme obvestilo na svoj elektronski naslov ter na svoj mobilni aparat v okviru mobilne aplikacije Coolomat Pick-up.


Prevzem

Stranka opravi prevzem na lokaciji s pomočjo svoje kode QR, ki jo je prejela na svoj elektronski naslov ali pa jo ima na seznamu v svoji aplikaciji Coolomat Pick-Up. Stranka ima tudi možnost, da kar s pomočjo omenjene aplikacije brezstično odpre rezervirane predale.


V primeru vprašanj in težav nam pišite na naslov support©coolomat.com.